Congres Makkelijk Lezen | Producten
0
archive,post-type-archive,post-type-archive-product,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Inschrijven Makkelijk Lezen Dag

Datum: 14 mei 2019
Locatie: Congrescentrum Antropia [naast station Driebergen-Zeist]
Tijden: programma van 11.00u tot 16.30 uur + napraten & Filebuffet


 

Het volledige programma vindt u hier.

 

Inschrijven is mogelijk tot donderdag 1 mei 2019 

 

Standaardbedrag
Het standaardbedrag voor deelname bedraagt €225,- per persoon, inclusief 21% btw, lunch, documentatiemateriaal en certificaat van deelname.

 

Studentenkorting
Studenten van een voltijdstudie aan een Hogeschool of Universiteit (bijvoorbeeld PABO, Academische PABO, studenten (ortho)pedagogiek en psychologie) krijgen 50% korting op de toegangsprijs. Als je gebruik wilt maken van deze studentenkorting vul dan tijdens het afrekenen de code ‘student’ in. LET OP! Op de dag zelf moet je bij het tonen van je toegangsbewijs wel kunnen aantonen dat je student bent.

 

Annuleren
Mocht u verhinderd zijn dan kan een collega van u zonder extra kosten aan de Makkelijk Lezen Dag deelnemen. Vergeet u dan niet het toegangsbewijs mee te geven. Tot 1 mei 2019 kunt u kosteloos annuleren en ontvangt u uw inschrijfgeld minus € 40,- administratiekosten terug. Na deze datum is restitutie niet meer mogelijk.

 

Inschrijven
Toegangstickets bestelt u hieronder. Deelnemersinformatie per ticket kunt u verderop in het bestelproces invullen. Een bestelbevestiging zenden wij aan het opgegeven e-mailadres. U ontvangt de tickets na betaling eveneens per e-mail.

Deelname Makkelijk Lezen Dag

225,00

Categorie: