Congres Makkelijk Lezen | Praktische informatie
16739
page-template-default,page,page-id-16739,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Makkelijk Lezen Dag

Praktische informatie

WAAR

Je vindt Antropia pal naast NS-station Driebergen-Zeist en aan de A12 (afslag Driebergen-Zeist).

Congrescentrum Antropia
Landgoed de Reehorst
Hoofdstraat 8, 3972 LA Driebergen
T 0343 531 818

 

 

HOE LAAT

Aanmelden vanaf 10.00 uur.
Programma van 11.00u tot 17.00 uur + napraten.

 

ETEN & DRINKEN

Gedurende de dag onbeperkt fairtrade koffie, diverse theesoorten, vruchtensap en zuiver water van de Utrechtse Heuvelrug.
In de middagpauze een uitgebreid lunchbuffet.

 

MET DE TREIN

Je reist naar station Driebergen-Zeist, steek de weg over richting de P&R parkeergarage van het station en loop voor de garage naar links het voetpad op en volg de bordjes Antropia. (je ziet rechts Landgoed de Reehorst liggen).

Let op, in verband met de komst van een nieuw station zijn er tijdens de bouw belangrijke momenten om rekening mee te houden.

 

MET DE AUTO

Je kunt parkeren bij Q-Park P+R Station Driebergen Zeist.
Navigeren naar Stationsweg 15B, 3972 KA Driebergen-Rijssenburg
Op 14 mei kun je hier gratis parkeren.

 

LET OP!:

Je komt de parkeergarage binnen door uw creditcard of bankpas in te voeren. Bij Antropia ontvangt u een uitrijkaart. Bij vertrek uit de parkeergarage dient u éérst de uitrijkaart te gebruiken en pas dan ook de bankpas aan te bieden. Er worden bij u dan geen kosten afgeschreven (maar het is wel nodig dat uw vertrek wordt geregistreerd). Volg deze procedure in de juiste volgorde.

Gehandicaptenparkeerplaatsen
Bent u slecht ter been, dan kunt u gebruik maken van één van onze 2 gehandicaptenparkeerplaatsen voor de deur. In dit geval gebruikt u de leveranciersingang direct links naast de parkeergarage (ook Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13) en volgt u de weg langs Antropia tot aan de hoofdingang.

 

Materiaal laden en lossen
Wilt u met uw personenauto materiaal laden en lossen bij Antropia? In dit geval gebruikt u de leveranciersingang direct links voor de parkeergarage (ook Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13) en volgt u de weg langs Antropia tot aan de hoofdingang.